Fødevaroversigt

Nutrinord forhandler igennem Bodylab.dk en række forskellige fødevarer. Bodylabs har navngivet deres fødevarer Superfoods. Dem ville du kunne læse mere om nedenfor.

Proteinella

proteinella

Proteinella – Her kan du se en af Bodylabs mest populære nye produkter. Smørbart chokoladepålæg, der indeholder langt mere protein end konkurrenternes. Du kan læse mere om Proteinella ved at klikke på indledende link eller ovenstående billede.

Low salt seasoning

low salt seasoning

Low Salt Seasoning er som ordet rigtig nok antyder et krydderi, hvor der kun er en lav mængde af salt. Du kan læse mere om krydderiblandingerne ved at klikke på indledende link eller billedet ovenfor.

Tomatketchup uden tilsat sukker

tomatketchup uden tilsat sukker

Tomatketchup uden tilsat sukker – sådan lyder Bodylabs bud på en ketchup, der passer godt sammen med en kultur, hvor sukker foragtes. Klik på billedet ovenfor eller linket for at læse mere om tomatketchup uden tilsat sukker.

Økologiske æggehvider

økologiske æggehvider

Økologiske æggehvider – Her kan du få dansk producerede økologiske æggehvider, der er langtidsholdbare.

IMO

imo

IMO – Vi bruger IMO til proteinbarer, der skal være low-carb. Du kan læse mere om IMO og hvad det står for ved at klikke på link eller billede ovenfor.

Kakaonibs

kakaonibs

Kakaonibs – Sådan set bare tørrede kakaobønner. De har et rigtig højt antal antioxidanter  – læs mere om kakaonibs ved at klikke på billedet

Kokosolie

kokosolie

Klik her for at læse mere om kokosolie

Kokosolie – Omgærdet af myter om fantastiske egenskaber. Kokosolie er nok en dejlig olie, men er der hold i myterne. Vi har taget et lidt nærmere kig på kokosolien og dens egenskaber.

Loppefrøskaller

loppefrøskaller

Klik her for at læse mere om loppefrøskaller

Loppefrøskaller – Loppefrøskaller besidder mange interessante egenskaber og har en interessante profil med 85% kostfibre og glutenfri.

Chiafrø

chiafrø

Chiafrø – Der er næsten ingenting, der er mere populære end Chiafrø for tiden. Og det er der en del grunde til. Læs mere om chiafrø ved at klikke på indledende link eller billedet ovenfor af chiafrø fra Bodylab.

Kokosmel

kokosmel

Kokosmel – Klik på linket for at læse mere om affedtet kokosmel fra Bodylab.

 

Kokossukker

kokossukker

Økologisk kokossukker fra Bodylab. Klik her for at læse mere.

Kokossukker – Her kan du læse mere om økologisk kokossukker fra Bodylab.

Mandelmel

mandelmel

Mandelmel – Hvis du ikke er til hvedemel, så er mandelmel et rigtig godt alternativ. Du kan læse mere om mandelmel her.

Peanut butter

peanut butter

Økologisk Peanut Butter – Rigtig lækkert smørepålæg fra Bodylab produceret på 100% økologiske peanutnødder og med ikke mindre end 32% protein. Læs mere om det her.

Usaltede riskiks

usaltede riskiks

Klik på billedet for at se mere om usaltede riskiks fra Bodylab

Usaltede riskiks – Riskiks er en rigtig lækker brød variant. De fleste betragter dem som en mellemting af knækbrød, rugbrød og kage, og så alligevel som noget helt andet. Du kan læse mere om usaltede riskiks her.

Powdered peanut butter

powdered peanut butter

Powdered Peanut Butter – Med 42% protein og 85% mindre kalorier fra fedt er det et rigtig spændende produkt. Du kan læse mere om powdered peanut butter her.

Zero

zero sødemiddel

Zero er et sødemiddel og erstatningsprodukt for sukker. Den kommer både i varianterne Zero, Zero Pure Gold og Zero Melis. Du kan læse mere om Zero produkterne her.

Zero topping

zero topping

Zero topping – Lækker sirup helt uden sukker. Her kan du finde sirup til dine amerikanske pandekager uden sukker.

Zero drops

zero drops

Zero drops – Sødemiddel du kan dryppe direkte i kaffen eller teen. Zero drops kommer i mange forskellige varianter. Du kan læse meget mere om Zero drops her.

 

Mælkeprotein

mælkeprotein

Mælkeprotein – Helt naturligt proteinpulver udvundet fra mælk. Læs mere om mælkeprotein her.