Koldskål smager af sol og sommer, og denne opskrift har en fordeling, der rent faktisk tillader, at man har en anstændig fysisk form, når man kommer til førnævnte sommer.
Det er som sådan ganske let at lave en koldskål med højt proteinindhold og uden de store mængder sukker (jeg brugte Bodylab Strø i stedet) uden at gå på kompromis med smagen, og havregrynsknasen er et skønt alternativ til kammerjunkere, der for alvor er proppet med tomme kalorier.
Denne koldskål sødes med appelsinsaft, men man kan lave en lang række variationer ud fra denne opskrift. Prøv for eksempel at tilsætte hyldeblomstsaft eller blende en koldskål med frosne jordbær.
Hot town, summer in the city!
Af Nikolaj Bach Nielsen
Bodylab Strø kan du finde her: http://bit.ly/bodylabstro
Ingredienser
- 5 dl kærnemælk
- 200 gram skyr, 0,2%
- 2 æg, pasteuriserede
- 1 tsk vanillesukker
- 1 appelsin
- 1 citron, økologisk
- Bodylab Strø efter behag (Sødemiddel)
- 35 gram havregryn
- 1 spsk Stevia rørsukker
- 10 gram mandler