Home » Andet » Skyr med kanelæbler og vilde bær

Skyr med kanelæbler og vilde bær

By , 1. juni 2014, In Andet, Desserter, Snacks
skyrmedbær

Sidst på sommeren og først på efteråret bugner skove og haver med vilde bær.  Bær er, særligt når de har vokset vildt, en rigtig god kilde til blandt andet antioxidanter. Brombær og hindbær smager lækkert i sig selv, men fungerer også fantastisk som topping til skyr eller som tilbehør til desserter.

Denne hurtige snack lavede jeg som et måltid efter træning. Masser af kvalitetsprotein (der var en grund til Jon Pall Sigmarsson var vild med skyr), antioxidanter og  kulhydrater til at genopfylde glykogendepoterne. Derudover forbedrer kanel muligvis insulinfølsomheden.

Og sidst men ikke mindst, så smagte det bare vanvittig lækkert.

Ingredienser (1 portion, 10 minutter)

  • 150 gram blandede hindbær og brombær
  • 200 gram dansk æble i både (to små æbler)
  • 1 tsk økologisk smør
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 tsk kanel
  • 350 gram skyr
  • Bodylab Strø (sødemiddel) efer behag
  • Lidt citronsaft

Af Nikolaj Bach Nielsen

Fremgangsmåde:

  • Når æblerne er lidt bløde, klare og har fået en let karamelliseret overflade, tages de af varmen
  • Smag skyren til med citronsaft og sødemiddel
  • Server skyren med lun kanelæble og friske bær på toppen. Gains <3
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
474  
67,7  
Protein  
48  
6,9  
Kulhydrater  
57  
8,1  
Fedt  
6  
0,9  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015