Bodylab Zero

zero sødemiddelBodylab Zero-produkterne er et alternativ – uden kalorier – til erstatning af henholdsvis sukker, brun farin og flormelis. Bodylab Zero indeholder nul kalorier og heller ikke noget sukker. Deraf navnet. Produktet har dog den fordel, at det smager som og også ligner sukker, hvilket bare gør Bodylab Zero til et must-have produkt. Find den her.

Der findes også Zero Pure Gold, som er et kaloriefrit alternativ til brun farin, der kan bruges i diverse bagværk, kager og desserter for eksempel. Find den her.

Til sidst findes også Zero Melis, der fungerer som et alternativ til flormelis, bare uden kalorier og sukker, som vi kender fra den almindelige version af flormelis. Find den her.

Zero-produkterne er baseret på stoffet erythritol, som er lavet af glukose, eller i daglig tale, druesukker. Man kan udvinde stoffet naturligt i gærede produkter, blandt andet sojasauce og også i forskellige vine, og er derfor ikke et kunstigt sødemiddel. Erythritol betegnes som et kulhydrat, men er det egentligt ikke.

Kroppen optaget 60-90 procent af erythritol, men kroppen kan ikke fordøje stoffet, så derfor bliver erythritol ikke brugt som energi i kroppen, men udskilles langsomt derfra. Erythritol søder cirka 75 procent af almindeligt hvidt sukker, men har stadig den samme knasende konsistens.

Bodylab Zero-produkterne er et alternativ til sukker, og ikke indeholder kalorier. Da det smager og ligner sukker, er den derfor ideel til diverse kager, desserter og meget mere. Det indeholder 0 procent kalorier, og er derfor et genialt supplement til din kost i stedet for almindeligt hvidt sukker.