Home » Aftensmad » Spidskålsalat med ribs, blåbær og blommer

Spidskålsalat med ribs, blåbær og blommer

By , 14. september 2015, In Aftensmad
spidskålssalat copy

Yay – en salat med en masse sæsonaktuelle frugter! Ribs er nok noget de fleste forbinder med rysteribs, men sammensat med de rigtige råvarer kan de også sætte prikken over i’et i en salat. Som her, hvor syren fra ribsene sættes sammen med søde blåbær og blommer, og den knasende spidskål. Sprødt, sexet og rørende sundt!

Ingredienser

  • 250 g spidskål eller salatkål
  • 2 små gulerødder (150 g)
  • 100 g ribs
  • 125 g blåbær
  • 2 blommer (100 g)
  • Evt. granatæbleeddike

Fremgangsmåde:

  1. Snit spidskålen fint, og skær gulerødderne i fine stave.
  2. Top med ribs (jeg kan godt lide at marinere dem i lidt granatæbleedikke, men det er ikke nødvendigt), blåbær, og blomme i skiver. Server med det samme, så det hele er knasende sprødt.
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
312  
43  
Protein  
9  
1,2  
Kulhydrater  
60  
8,6  
Fedt  
4  
0,6  

Kommentarer

kommentarer