Chiafrø

Økologiske Chiafrø er rige på Omega-3-fedtsyrer og har et højt naturligt fiberindhold. De har egentlig ikke været særlig længe på markedet, de små chiafrø, men alligevel har de fået et godt ry for at være et af de sundeste superfoods, vi har herhjemme. Chiafrø fungerer som en naturlig tilføjelse til din kost, fordi de er økologiske, spækkede med næringsstoffer og rig på omega-3. Chiafrø er bittesmå, sorte frø, der oprindeligt stammer fra silvia hispanica-planten, der er i samme slægt som mynteplanten. Du kan finde Bodylabs Chiafrø via dette link.

Chiafrøene kan tilføre dig energi og næring i løbet af en travl hverdag, og er et superboost til din trivielle dagligdag. Ud over at have et usædvanligt højt indhold af fibre, så indeholder Bodylab Øko Chiafrø også en stor mængde protein og sunde fedtstoffer.

chiafrø

Bodylab har nøje udvalgt deres leverandør, og da man samhandler med Europas største importør og producent for at give forbrugerne en god kvalitet til en god pris. Det er din sikkerhed for, at kvaliteten af produktet er i orden, og prisen ligeså.

Chiafrø skal benyttes som et tillæg til din daglige kost, og der er uendelige muligheder i forbindelsen med anvendelsen af frøene. Som eksempel kan de blandt andet bruges som drys til havregryn, eller bruge dem som topping i forbindelse med bagværk og smoothies.

En af grundene til, at chiafrø er anvendelige i forbindelse med diæter, er fordi, at frøenes størrelse mangedobles, når disse kommer i kontakt med vand. Det gør, at du føler dig mæt i længere tid.