Bodylab IMO

imoIMO fra Bodylab er et plantefiberprodukt, der er særdeles velegnet til proteinbarer. Du spørger sikkert dig selv lige nu: ”Hvad står IMO egentlig for?”, og dét vil vi naturligvis gerne svare på:
IMO står for isomaltooligosaccharider, der også kendes som VitaFiber.

Isomaltooligosaccharider har den egenskab, at de er opbygget af resistente kulhydrater, der betyder, at de ikke kan optages i kroppen. IMO findes naturligt – i ganske små mængder – i blandt andet honning, miso, sake og sojasauce. IMO kan også udvindes fra forskellige kornsorter, men det er ikke stivelse, og så er det ovenikøbet et glutenfrit produkt.

Derudover har isomaltooligosacchariderne også en positiv virkning på menneskets fordøjelse og dets fordøjelsesmekanisme. I forlængelse af det førnævnte kan også nævnes, at IMO betegnes som værende et naturligt middel, da det teknisk set ikke er fremstillet af kunstige stoffer, men udvindes af naturlige produkter.

Bodylab IMO er særligt velegnet til at lave forskellige low carb-proteinbarer og adskillige sirupper uden sukker, da det er et perfekt sødemiddel, som søder op til 60 % mere end almindeligt sukker. Derudover er IMO også en hemmelig ingrediens i forbindelse med de berømte Quest-barer, som også bliver produceret af Bodylab.