Low salt seasoning

low salt seasoningDe rigtige krydderier kan være med til at din madlavning får et nøk opad, men som oftest er krydderierne tilsat både det ene og andet, både salt og ikke mindst sukker. Derfor har Bodylab valgt at udvikle to velsmagende seasonings, der hverken er tilsat salt eller sukker, men kun rene og lækre krydderier, så du kan tilsætte krydderi, uden at du skal bekymre dig om alt muligt andet.

Bodylab har udviklet to ”Low salt seasoning” produkter – en blanding ved navn Garlic & Herbs, og en ved navn Hot & Spicy. Begge krydderiblandinger egner sig fantastisk til kylling, fisk og oksekød. Krydderiblandingerne giver din mad et ekstra pift, uden unødvendige kalorier fra sukker. Derudover er Bodylabs krydderiblandingerne også fri for diverse kunstige smagsforstærkere og konserveringsmidler.

Low salt seasoning-produkterne anbefales til dig, der gerne vil have en krydderifuld mad, men samtidig tænker på din krop, og gerne undgår diverse tilsætningsstoffer. Low salt seasoning får en delikat smag frem i din mad, uden tilføjelse af uønsket salt.

Bodylabs low salt seasoning-produkter skal bare købes! Og det er der flere årsager til, jeg vil nøjes med at nævne fire af dem. Den første årsag er, at det vil spare dig noget tid i køkkenet. Den anden årsag er, at Bodylabs seasoning produkter udbydes til en fornuftig pris, der gør, at produktet kan købes af enhver. Den tredje årsag er, at tilsætning af disse seasonings vil få din mund til at løbe i vand. Det tør vi godt garantere. Den fjerde og sidste årsag, er, hvis du er på en kur, hvor du skal have et minimalt forbrug af natrium, der jo stammer fra salt. Disse produkter kan substituere dit behov for salt ved at benyttes i din mad.

Du kan læse mere om low salt seasoning på Bodylab.