Bodylab Zero Drops

zero dropsDu kender det sikkert godt. Du vil helst gerne undgå kalorier og andre unødvendige sødestoffer. Men du vil ikke gå på kompromis, og du vil ikke undvære alt det søde i dit liv. Bodylab Zero Drops er det perfekte alternativ til dig, der drømmer om at få en mindre kalorieholdig kost, samtidig med, at du ikke fjerner det sødlige fra kosten. Zero Drops er fremstillet af en af verdens førende steviaproducenter, der har gjort sig meget umage med at skabe et produkt, der både smager og dufter fantastisk. Med kun ganske få dråber kan du tilføje lidt sødt til din kost. Hvis du ønsker at reducere sukkerindholdet i din kost, er disse dråber ganske fortræffelige. Der er også mange anvendelsesmuligheder, og kun din fantasi begrænser, hvad disse Zero Drops kan bruges til. Du kan for eksempel prøve at komme et par dråber i din kaffe, i din skyr, yoghurt eller andre mælkeprodukter.

Zero Drops er gode til at søde dit bagværk, og da de kan fås i adskillige varianter, er anvendelsesmulighederne utallige.

Zero Drops fås i flere forskellige smagsvarianter. Faktisk er der hele ti forskellige varianter.

Chocolate-varianten er til dig, som ønsker at tage dit bagværk til en helt anden dimension.
Karamel og vanilje-varianten er ideel til en god kop kaffe. Dråberne indeholder et lavt indhold af kalorier, og kan bruges som sukkererstatning, så du bevarer en naturlig sødme og bibeholder den gode smag.
Hindbær-varianten egner sig særdeles glimrende til skyr og andre mælkeprodukter. Prøv den også i forbindelse med neutralt proteinpulver eller sågar vand.
Kanel-varianten er udviklet til dig, der kan lide at bage uden for mange kalorier, eller dig, som bare elsker havregryn og -grød.
Chocolate/Rapsberry kan anvendes som sødning af din skyr, da disse Zero Drops indeholder en naturlig hindbæraroma.
Peppermint-varianten anbefales især til en god varm kop te, eller i både bagværk og konfekture. Denne variant er fremstillet af naturlig pebermynte, der giver en frisk og opkvikkelig sødme.
Orange-varianten består af naturlig appelsinaroma, der gør den kombinérbar med yoghurt, skyr og bagværk. Den kan også bruges i forbindelse med glasur. Prøv for eksempel at blande den med et andet Zero-produkt, Zero Melis.
Neutral-varianten er lige som de andre varianter også udvundet fra steviaplanten, der giver dråberne en klassisk og blød sødme. Brug den for eksempel i din kaffe, da Zero Neutral Drops er en perfekt erstatning til sukker.