Kokosmel

kokosmelKokosmel er mel lavet af kokoskød, som er tørret nænsomt, finmalet og så er der skåret ned på fedtet. Ved at bruge kokosmel kan du opnå en god reduktion af kalorier og kulhydrater. Bodylab Økologisk Fedtreduceret Kokosmel indeholder hele 18 % protein, 40 % kostfibre og så er produktet naturligvis økologisk. Kokosmelet kan bruges som et alternativ til det ofte benyttede hvedemel i forbindelse med brød og kager. Kokosmel bruges ofte i forbindelse med produktion af proteinbarer og anden proteinbagværk og gerne kombineret med proteinpulver. Kokosmel har en naturlig sød smag, der gør, at du kan bruge færre ting til at søde med i bagværket. Men ud over det allerede nævnte, kan kokosmelet også bruge melet i forbindelse med madlavning samt smoothies og/eller som drys på din mysli.

Bodylab har i samarbejde med Morten Svane designet et fedtreduceret og proteinrigt kokosmel, hvilket betyder, at der er skåret ned for unødvendige kalorier. Kokosmelet har også den funktion, at det har konsistens som er egnet til en delvis erstatning af mel. Det affedtede kokosmel er naturligt glutenfrit, indeholder mange proteiner, lavt indhold af kulhydrater, og så er det fiberholdigt. Alle disse egenskaber gør produktet til et ønskværdigt et af slagsen, da det er særdeles velegnet til sundere opskrifter, så som proteinrige opskrifter, low-carb opskrifter, glutenfrie og fiberholdige opskrifter.

Netop det fiberholdige aspekt af produktet – der er hele 42 procent fibre i Bodylabs Økologiske Kokosmel – gør, at det kan gøre dine opskrifter sundere og mere smagsfulde. Find Bodylabs kokosmel her.