Økologisk Peanut Butter

peanut butterBodylabs økologiske peanut butter er til dig, der gerne vil have en delikat og cremet smørepålæg, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, økologi og helbred. Den økologiske peanut butter er et naturligt produkt, fremstillet i Danmark, indeholder et højt proteinindhold og listen kunne blive ved med rosende ord om dette produkt. Peanut butter fra Bodylab er fremstillet af en enkelt ingrediens, nemlig 100 procent økologiske peanuts for at få den bedste smag og kvalitet frem. Du kan finde Bodylabs peanut butter her.

Peanut Butter fra Bodylab findes i tre varianter: crunchy, smooth og chocolate crunch version. Den nyeste variant på markedet, chocolate crunch, er fremstillet i Danmark og er naturligvis økologisk. Det samme gælder for øvrigt også de andre varianter.

For at give forbrugerne den helt komplette og unikke smagsoplevelse er der tilsat et strejf af Himalayasalt samtidig med at der opnås den autentiske og ægte kakaosmag, da der også er blevet tilsat ægte kakaopulver i produkterne. Hvis du allerede nu sidder og tænker, at det bare må være for godt til at kunne være sandt, så bør jeg lige informere om, at der heller ikke er tilsat nogen form for sukker i denne økologiske peanut butter.

Peanut butter fra Bodylab egner sig særligt ved siden af eksempelvis banan, proteinpandekager, riskiks og mange andre produkter.