Usaltede Riskiks

usaltede riskiks

Klik på billedet for at se mere om usaltede riskiks fra Bodylab

Du kender med garanti de konventionelle og meget saltholdige riskiks fra de almindelige fysiske supermarkeder, men kender du det noget sundere og i øvrigt økologiske alternativ fra Bodylab? Hvis ikke, så er det vist ikke for tidligt, at du bliver introduceret til lige netop dette produkt. Du kan købe økologiske usaltede riskiks, som er fremstillet i Danmark – og de smager som det, du forventer af en riskiks.

Saltindholdet fra de konventionelle riskiks gør, at det ikke længere er en sund snack grundet det alt, alt for høje indhold af salt. Bodylabs alternativ sikrer, at snacken forbliver sund, da disse riskiks er usaltede, og dermed ikke i kategorien usund – nærmere tværtom.

Økologiske riskiks er helt klart en sund snack, når du står og mangler en kulhydratholdig spise, hvad enten det er før eller efter træning. Anvendes som snack, men er også god før løbeturen.

Usaltede riskiks produceret af brune ris

Riskiksene er fremstillet af økologiske brune ris, uden tilsat salt. Riskiksene er fri for diverse tilsætningsstoffer, smagsaromaer, og tilsat farve. Og så er de naturligvis glutenfrie og rige på fiberindhold.

De egner sig til at blive spist sammen med både søde og salt cremer, eller bare for sig selv. Det kan anbefales, at smøre Bodylab Øko Peanut Butter og/eller Proteinella på dine riskiks. Det smager himmelsk, og er en perfekt snack til dig, der ikke vil gå på kompromis mellem det at være i form og samtidig nyde dine snacks.