Proteinella

Proteinella er et relativt nyt produkt på markedet fra Bodylab. Proteinella er et smørbart chokoladepålæg, som har et højt indhold af protein og et lavt sukkerindhold. Proteinella er fremstillet af kvalitetsfuld, ægte belgisk chokolade samt friske ristede hasselnødder. Smørepålægget har en lækker og blød smag af chokolade, og så er den nem at smøre ud. Proteinella indeholder mere end 20 gram protein pr. 100 g og mindre end 3 gram sukker pr. 100 gram, men på trods af ernæringsforbedringer, formår den stadig at have en lækker og cremet smag. På grund af sit høje proteinindhold er den et smart og sundere alternativ til klassisk chokoladesmørepålæg som for eksempelvis mange danskeres favorit Nutella.

Proteinella passer til dig, der gerne vil have lov til at nyde et blødt chokolade-konsistenslignende produkt – samtidig med, at du tager hensyn til dit eget helbred, men også dit omgivende miljø. Proteinella er lavet på palmeolie, der har gennemgået en række strenge krav for at opnå bæredygtig produktion, for at tage hensyn til miljøet. Derudover er produktet også glutenfrit.

Hvis du går op i din træning og din kost, men stadig har en lidt for sød tand, så passer dette produkt lige til netop dig! Bodylab Proteinella er anbefalet til dig, der ønsker et alternativ chokolade smørepålæg som eksempelvis Nutella, men ikke ønsker unødige tilsætningsstoffer og sukkerarter.

Du kan både finde produktet i både varianten “Super Crunch” og “Smooth & Creamy”

proteinella

Læs også om de spændende produkter: Kokosmel, kakaonibs og chiafrø her.