Home » Desserter » Græskarcheesecake

Græskarcheesecake

By , 5. juni 2013, In Desserter, Low-carb, Snacks
graeskarcheesecake

Cheesecakes er noget af det mest fantastiske! Jeg har længe haft en fetich for cheesecakes’ cremede konsistens og sur/søde smag og med bare en smule omtanke, kan de laves rigtig sunde og proteinrige.

Græskaret i denne opskrift bidrager med en flot farve og giver denne cheesecake en mere fast og bastant konsistens end de lidt mere fromage-agtige cheesecakes, som de fleste er vant til.

Man kan eventuelt (som jeg har gjort på billedet) hælde et par spiseskeer smeltet mørk chokolade i overfladen, når fyldet bages. Chokolade og græskar går rigtig godt sammen.

Af Nikolaj Bach Nielsen

Bodylab Whey 100 kan du finde her: http://bit.ly/bodylabwhey

Ingredienser

  • Et halvt hokkaidogræskar (cirka 300 gram)
  • 200 gram skyr, 0,2%
  • 200 gram hytteost, 1,5 %
  • 3 æg
  • 35 gram Bodylab Whey 100 med vaniljesmag
  • 1 vanillestang

Fremgangsmåde:

  • Fjern kerner fra græskaret, og bag i 50 minutter ved 200 grader
  • Blend græskar, skyr, hytteost, æg, proteinpulver, og kornene fra vanillestangen. Det hele skal blendes til en creme uden klumper
  • Hæld fyldet i en springform og bag i 20-25 minutter ved 200 grader. Overfladen skal være helt stivnet
  • Sæt til afkøling i et par timer, så din cheesecake kan få lov at sætte sig
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
719  
80  
Protein  
98  
11  
Kulhydrater  
28  
3  
Fedt  
24  
2,5  

Kommentarer

kommentarer