En grillet sandwich er en klassiker. Men den kan altså være meget mere end en parisertoast med skinke og ost! Og på trods af de indeholder hvidt brød (*ironisk gys*) så kan de sammensættes med et ganske fornuftigt næringsindhold alligevel. Og der er også blive plads til lidt grønt deri.
Her kommer en hurtig, men dødlækker opskrift på en sandwich, med masser af smag og næring. Jeg ynder selv at hælde et par stykker i gabet efter træning, men de er ret mættende, så med en salat ved siden af, kan sandwichen også anvendes som en let og hurtig aftensmad. Velbekomme.
Ingredienser
- Pr. sandwich:
- 50 g (2 skiver) flute, fx baguette eller ciabatta
- 50 g lufttørret skinke, parma eller serrano
- 50 g frisk mozzarella
- 40 g skæreost 10%
- 20 g pikantost
- 25 g cherrytomat
- 25 g avokado
- 20 g salatblade
- Frisk basilikum