Powdered Peanut Butter

Powdered Peanut Butter fra Bodylab er en ny variant på markedet. Den er særdeles populær på grund af sit enormt høje indhold af protein og naturligvis også smagen. Powdered Peanut Butter er lavet af de aller fineste amerikanske peanuts og er fremstillet under strenge krav med hensyn til kontrol. Alt sammen for at sikre, at du får et produkt, der er af den fineste kvalitet, og samtidig et produkt, der minder om den noget mere fedtholdige udgave af Peanut Butter. Du kan også få varianten ”Double Chocolate” som er tilsat ægte hollandsk kakaopulver.

Produktet kan betragtes som en booster til en proteinrig kost, og kan blandt andet bruges i forbindelse med dine proteinshakes, smoothies, skyr, proteinpandekager, i din generelle madlavning og meget mere.

Fremstillingsprocessen foregår ved, at jordnødderne koldpresses for olie, så der sker en fedtreducering med mere end 85 procent. Det gør, at produktet indeholder 85 procent færre kalorier, end hvis du havde købt en almindelig Peanut Butter. I forhold til almindeligt Peanut Butter, er der i Powdered Peanut Butter heller ikke tilsat unødvendige tilsætningsstoffer, og produktet er kun fremstillet af de bedste råvarer rundt omkring i verden.

Produktet indeholder mere end 40 procent protein, og er derfor det perfekte proteinboost. Prøv det på dine riskisk, i din smoothies, i din shake og meget, meget mere.

powdered peanut butter