Tomatketchup uden tilsat sukker

Vi kender det alle sammen. At vi har lyst til noget ketchup. Ketchup kan dog være aldeles sukkerholdig, hvilket ikke er godt for dit helbred på længere sigt. Men der findes et alternativ til den ellers almindelige og sukkerholdige ketchup, den vi kender som vores foretrukne til middagsbordet. Bodylab har nemlig udviklet en ketchup, som ikke er tilsat andet sukker, end den naturlige sukker, vi som mennesker har brug for.

Ketchuppen er fremstillet af friske tomater, et strejf af den også Bodylab-producerede krydderiblanding, en smule salt og til sidst, selvfølgelig intet sukker overhovedet. Bodylabs tomatketchup er ideel til dig, der ønsker, at skære lidt ned for den unaturlige og tilsatte sukker i din kost.

tomatketchup uden tilsat sukker

Tomatketchup uden tilsat sukker og smag

Ketchuppen har en ægte og autentisk smag, og er et perfekt match mellem det syrlige og det søde. Der er naturligvis heller ikke tilsat kunstige smagsaromaer – ketchuppen er kun lavet af rigtige tomater, der giver den bedste smagsoplevelse, uden at gå på kompromis med ingredienserne. Derfor kan du nyde en ægte ketchup, bare sundere, end den normale og sukkerholdige variant.

Bodylabs ketchup uden tilsat sukker indeholder kun 86 kalorier pr. 100 gram, og i forhold til de konkurrerende mærker, er der kun tilsat under halvdelen af kulhydraterne i ketchuppen.

Andre spændende produkter fra Bodylab er kokossukker, kokosolie og mandelmel.