Bodylab Zero Topping

Bodylab Zero Topping er det perfekte redskab til dig, der ønsker at have noget sødt at komme på dine måltider og dine snacks. Produktet kan prale af at have et halveret kalorieindhold, hvis man sammenligner med sukker, da Bodylab Zero Topping er sødet med maltitol. Der findes 15 varianter af Zero Topping-produkterne. Alle er fremstillet helt uden sukker – dog uden noget som helst kompromis, hvad angår smag. Selvfølgelig er der heller ikke sparet på ingredienser med hensyn til kvalitet, hvor et udvalgt kakaopulver for eksempel bliver brugt til chokoladetopping. Den indeholder dog ikke nær så meget fedt som der bruges i andet kakaopulver. Derudover indeholder jordbærtopping hele 20 procent rigtige jordbær.

Udover chokoladetopping og jordbærtopping kan også nævnes andre varianter, såsom Zero Toffee, en helt klassisk karamelsirup, men uden nær så mange kalorier og sukker som i en almindelig karamelsirup. Derfor kan du nyde din dessert, snack og meget andet i ro og mag, uden at du skal bekymre dig om, at din topping indeholder for mange kalorier eller for meget sukker, og du bevarer stadig en sød og dejlig cremet karamelsmag.

Vi kan også nævne Coffee Topping, som er fremstillet af ægte kaffebønner ligesom kakaonibs er lavet af kakaobønner. Det giver toppingen en perfekt og naturlig afrundet smag, og bevarer stadig det autentiske i sig på grund af de nøje udvalgte kaffebønner. Coffee toppingen egner sig særdeles godt til topping på din skyr eller i dit bagværk. Den er også ideel til hjemmelavet ice coffee.

Til sidst kan nævnes Banana Topping, som er ideel til dig, der gerne vil undgå sukker totalt. Toppingen egner sig fantastisk til at blive kombineret med alle mælkeprodukter, for eksempel hjemmelavet is. Som alle andre af Bodylabs toppings fremstillet af naturlige aromastoffer.

zero topping