Home » Andet » ”Quest” proteinbar med lime og hvid chokolade

”Quest” proteinbar med lime og hvid chokolade

By , 13. maj 2015, In Andet
limeproteinbar

De low-carb Quest-proteinbarer har længe været noget så populære i fitnesskulturen, og jeg tit har tænkt, at hvis der blev udviklet en Questbar med skyr, så ville instagram nok bryde sammen! Spøg til side, så kan du lave dine egne lækre low-carb-barer med isomalto-oligosaccharider (IMO) fra Bodylab, der er den ”hemmelige ingrediens” i Quest proteinbarer og Bodylab Minimum proteinbars.

Jeg er helt vild med denne version, der kombinerer lime og hvid chokolade. Syrlige købe-proteinbars (fx limesmag) er efter min mening altid virkelig syntetiske i smagen, men laver man sin egen med rigtig limesaft bliver resultatet helt vildt lækkert.

OBS: I stedet for næringsværdien pr. 100 g, er angivet næringsindholdet pr. proteinbar, hvis man laver 2 stk.

Køb Bodylab IMO her.

Ingredienser

  • 40 g Bodylab Whey 100 vanille
  • 60 g Bodylab IMO
  • saft af 1/4 – 1/2 økologisk lime
  • 20 g kokosflager
  • et nip revet limeskal
  • 15 g hakket hvid chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Bland proteinpulver, limesaft, kokosflager, og revet limeskal i en skål. Limesaft og -skal kan doseres alt efter hvor glad du er for lime. Jeg bruger næsten en halv limefrugt.
  2. Varm IMO op i en lille gryde, indtil der begyndes at dannes bobler i overfladen.
  3. Hæld IMO i skålen med de resterende ingredienser, og ælt sammen til en dej, der formes i to rektangulære bars. Stil i køleskabet 15 minutter.
  4. Pres små stykker hakket hvid chokolade ind i barerne. Nu er de kolde nok til at chokoladen ikke smelter. Sæt i køleskabet i yderligere 15 minutter, og så er proteinbarerne færdige!
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
240  
 
Protein  
17  
 
Kulhydrater  
9,5  
 
Fedt  
10,5  
 

Kommentarer

kommentarer