Er der en rest risengrød tilbage, som du mener loftsnissen ikke fortjener, så glæd dig. Her kommer en opskrift på den klassiske risalamande men med et tvist.
I stedet for den klassiske kirsebærsovs serveres risalamanden med appelsinsirup, som har fået et lille, varmende spark af små stykker chili.
Hvis du endnu ikke har prøvet kombinationen af appelsin og kold risengrød før, så er det virkelig værd at prøve. Den friske, men søde smag appelsin gå overordentlig godt i spænd med den tunge, lidt fede smag af risengrød, og så oven i købet kombineret med små stykker mandel og vanillesmag. Uhmm!
Af Erika Andersen
Ingredienser (2 portioner):
- ½ portion kold risengrød
- 300 g hytteost 1,5%
- 30 gram Bodylab Whey 100, vaniljesmag
- 15 g mandler
- ½ stang vanille
- 1 tsk Bodylab Strø
- Eventuelt lidt mandelessens eller aroma
- 2 dl friskpresset appelsinsaft
- 1 spsk rørsukker med stevia eller Bodylab Zero
- ¼ frisk chili eller efter smag