Økologiske æggehvider

Du kender garanteret æggehvider nede fra brugsen. Men kender du også de økologiske æggehvider fra Bodylab? De har nemlig udviklet et produkt, du ikke behøves at sætte på køl, før du åbner dem. I tæt samarbejde med Fødevarestyrelsen og en af landets førende æggeproducenter har man nemlig udviklet en helt speciel pasteuriseringsteknik, som gør det meget nemmere og praktisk at opbevare dine æggehvider fremover. Du kan nemlig lade dine æggehvider opbevares ved stuetemperatur. Æggehviderne er ikke tilsat hverken konserveringsmidler eller andre stabilisatorer.

økologiske æggehvider

Men kan jeg så være sikker på, at produktet opfylder miljøkravene og hvad med dyrenes ve og vel?

Bodylab gør meget ud af dyrevelfærd, og derfor ønsker man ikke at bruge buræg til at fremstille et billigt produkt, og derfor har man naturligvis valgt at bruge økologiske og danske æg. Du får altså her et produkt, hvor der er stillet krav til renlighed og et produkt, der er fremstillet under en af verdens strengeste fødevaresikkerhedsstandarder.

Ligesom mange andre af Bodylabs produkter fremstilles også de økologiske æggehvider i Hadsund i Nordjylland, derfor er du som forbrugeret garanteret 100 % danskhed, direkte fra producent til forbruger.

Æggehviderne har – fra de er produceret – en holdbarhedslængde på tre måneder. Det helt særlige ved disse æggehvider er, at du ikke behøves, at sætte dem på køl, så længe du opbevarer dem tørt og stuetemperatur. Efter åbning skal de på kø, og skal bruges i løbet af de næste to dage fra åbningsdato.

Du kan også læse mere om andre spæmdende produkter her fra Bodylab som økologisk peanut butter, chiafrø og kokosolie.