Home » Morgenmad » Havregrød med æble, valnød og karamelsauce

Havregrød med æble, valnød og karamelsauce

By , 14. september 2015, In Morgenmad
havregrød med æble copy

Alle ved man bliver stor og stærk af havregrød. Denne version blev jeg inspireret af på spisestedet GRØD – gæt 3 gange hvad de serverer – i Torvehallerne. Æbletern og karamelsauce var simpelthen en perfekt kombination, der lige fik grøden til at gå level up. Her er der så tilsat proteinpulver, og brugt sukkerfri karamelsauce, så du får en grød der går i musklerne såvel som i smagsløgene.

 

Du kan finde Bodylab Whey 100 med vanille her.

Og Zero Topping med karamel her.

Ingredienser

  • 75 g havregryn
  • 35 g Bodylab Whey 100 vanille
  • 300 ml letmælk
  • 1 æble (100 g)
  • 1 nip salt (vigtigt!)
  • 20 g valnød
  • Topping: Zero Salted Caramel

Fremgangsmåde:

  1. Havregryn, proteinpulver, letmælk og salt røres sammen i en gryde.
  2. Lad grøden tykne over svag varme, under omrøring. Det er vigtigt man ikke skruer for meget op varmen, så grynene bliver kogt godt ud, og grøden får den perfekte konsistens. Når grøden begynder at tykne tilføjer du 3/4 af æblet i fine tern, der koges med.
  3. Når grøden er simret færdig toppes den med det sidste æble, knuste valnøddekerner og zero salted caramel sauce.
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
769  
129,3  
Protein  
52  
13  
Kulhydrater  
84  
21  
Fedt  
25  
6,3  

Kommentarer

kommentarer