Nu har jeg aldrig været den store fan af raw food konceptet, men jeg må alligevel give de rå disciple, at man kan lave en fantastisk chokolademousse baseret på avocado. Smagen af avocado sløres totalt efter afkøling, og moussen får en fyldig og bastant konsistens, så man skulle tro den var lavet med rigelige mængder smør og fløde.
Der er ikke tale om en dessert, der er lav på kalorier. Den er derimod sprængfyldt med sunde fedtsyrer.
Smagen på proteinpulveret (jeg brugte denne) kan sagtens varieres, så den afspejler lige din favorit. Almindelig chokolade gør det fortrinligt, men også Bodylab Caribbean Chocolate (som smager lidt mere af Bounty) og crispy chocolate gør det virkelig godt!
Er man modig kan desuden tilsætte en smule chili, der klæder den intense kakaosmag rigtig godt!
Bodylab Whey 100 kan du finde her: http://bit.ly/bodylabwhey
Ingredienser
- 200 gram avocado (svarer cirka til to avocadoer uden skræl og sten)
- 45 gram Bodylab Whey 100 chokolade proteinpulver
- 20 gram god kakao
- 15 gram mørk chokolade (mindst 70% kakao)