Home » Desserter » Hvid chokolade soft ice (på 5 minutter)

Hvid chokolade soft ice (på 5 minutter)

By , 20. september 2014, In Desserter, Snacks
soft ice

Ingen ismaskine, frysning eller ventetid. Denne proteinrige soft ice er klar med det samme, og kræver kun fire ingredienser.

Er man ikke til smagen af banan, kan denne udskiftes med 200 gram frosne jordbær – de giver dog ikke en helt så sammenhængende konsistens som banan (så får man selvfølgelig en jordbærsoftice). Desuden er det jo en god måde at få brugt overmodne bananer; at skære dem i skiver og opbevare dem i fryseren, i stedet for at smide dem ud.

Kan du ikke få nok af hvid chokolade, så prøv at tilsætte grofthakket hvid chokolade i isen eller overhælde den med lidt smeltet hvid chokolade, der stivner som et lag udenpå. YUM!

Af Nikolaj Bach Nielsen

Ingredienser (5 minutters tilberedningstid, 1 person/portion)

Topping

  • Rålakridspulver, kakaodrys, eller smeltet hvid chokolade (oh yeah…!)

Fremgangsmåde:

  1. Proteinpulver, frossen banan og skyr blendes til en soft ice uden klumper. Har man ikke en almindelig blender, kan en god stavblender sagtens gøre arbejdet
  1. Servér med samme og top eventuelt med rålakridspulver, kakaodrys eller smeltet hvid chokolade. Man kan også lave en sundae; overhæld så din soft ice med en chokoladesauce af 1 tsk kakao, 1 tsk proteinpulver med chokoladesmag og 1 tsk mælk eller kokosmælk
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
359  
108,8  
Protein  
42  
12,7  
Kulhydrater  
41  
12,4  
Fedt  
3  
0,9  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015