Home » Desserter » Hvid chokolade/peanutbutter cookie dough is

Hvid chokolade/peanutbutter cookie dough is

By , 6. oktober 2014, In Desserter, Low-carb
cookiedoughis

Siger overskriften ikke sig selv? Denne dessert er delish! De fleste kender nok cookie dough fra Ben & Jerry’s populære isvariant, men man kan let lave sin egen proteinholdige version ud fra en minimum proteinbar tilsat lidt ekstra godter.

Isen bliver helt perfekt, hvis du har en ismaskine til rådighed, men kan også sagtens gå an i fryseren, hvis blot du husker at omrøre den cirka hver halve time. Kokosmælken giver den en cremet og fed konsistens modsat de mere lowfat proteinis, der godt kan blive lidt yoghurt-agtige.

Af Nikolaj Bach Nielsen

Ingredienser (4 portioner, 10 minutter + frysning):

  • 300 ml økologisk kokosmælk
  • 300 ml Thise skyr
  • 60 gram Bodylab Whey 100 proteinpulver, strawberry/white chocolate
  • 1 nip salt
  • 1 Bodylab Minimum proteinbar
  • 15 gram hvid chokolade
  • 15 gram økologisk peanutbutter

Fremgangsmåde:

  1. Kokosmælk, skyr, proteinpulver og salt røres sammen, til der ikke er nogen klumper. Hældes i ismaskinen og køres, indtil den rigtige iskonsistens er opnået. Hvor lang tid dette tager, afhænger af type og kvaliteten af ismaskinen
  1. Når isen er færdig, tilsætter man kugler af cookie dough: Hak hvid chokolade og bræk proteinbaren i grove stykker. Rør begge dele sammen med peanutbutter og rul i kugler. Disse blandes i isen, der kan spises med det samme!
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
329  
175,5  
Protein  
28  
14,9  
Kulhydrater  
11,5  
6,1  
Fedt  
19  
10,1  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015