Home » Andet » Hytteostpostej med Serranoskinke

Hytteostpostej med Serranoskinke

By , 17. oktober 2013, In Andet, Snacks
hytteostpostej

Skal aftensmaden klares i en fart, så prøv denne hurtige men lækre opskrift.

Inspirationen er fundet i en vegetarisk version og med et par små ændringer, udmærker denne sig også  til de mere kødelskende.

Hvis man ikke har prøvet hytteostpostej før, vil man blive overrasket over, hvor tærte- og gratin lignende den er. Sellerien bidrager med en fin og mild smag, der komplementerer hytteosten og serranoskinken upåklageligt.

En anden version ville være at undlade selleri og parmaskinke og i stedet erstatte med hakket frisk tomat, dild og rejer.

Ingredienser (2 portioner, 45 minutters tilberedningstid)

  • 500 gram hytteost, 1,5%
  • 3 store æg
  • 1 stort løg eller 2 små
  • 250 gram Knoldselleri
  • 70 gram serranoskinke
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Rens og snit knoldselleri og løg fint
  • Bland hytteost, æg, salt og peber sammen og kom grønsagerne ved
  • Hæld blandingen i en lille rugbrødsform eller tærtefad og bred serranoskinken ud over.
  • Bages ved 200 grader i ca. 25-30 min. Læg eventuelt lidt stanniol over, hvis den begynder at få for meget farve
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
888  
92,5  
Protein  
97  
10  
Kulhydrater  
50  
5,2  
Fedt  
33  
3,4  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015