Alle elsker jordbær/rabarber! Det er i hvert fald en kendt smagskombination i yoghurt, frugtgrød, desserter med mere. Jeg har dog aldrig set kombinationen i en proteinbar, og derfor blev jeg inspireret til denne knasende proteinrige snack.
De nye whey crisps giver masser af sprødhed, hvorfor barerne gerne skal spises inden for et par dage, så de ikke går hen og bliver bløde. Har man ikke whey crisps kan man forsøge sig med knuste riskiks eller puffede ris, men det giver selvfølgelig et lavere proteinindhold.
Af Nikolaj Bach Nielsen
Ingredienser (5 barer, 10-15 minutter + afkøling):
- 100 gram banan (1 stk)
- 75 gram finvalsede eller blendede havregryn
- 75 gram Bodylab whey 100 white choco/strawberry
- 75 gram Bodylab Whey Crisps
- 5 gram frysetørret jordbær
- 5 gram frysetørret rabarber
- 1 lille tsk revet øko appelsinskal
- 30 gram mørk chokolade