Home » Desserter » Knasende jordbær/rabarber proteinbar

Knasende jordbær/rabarber proteinbar

By , 6. januar 2015, In Desserter, Proteinbarer
jordbærrabarber1

Alle elsker jordbær/rabarber! Det er i hvert fald en kendt smagskombination i yoghurt, frugtgrød, desserter med mere. Jeg har dog aldrig set kombinationen i en proteinbar, og derfor blev jeg inspireret til denne knasende proteinrige snack.

De nye whey crisps giver masser af sprødhed, hvorfor barerne gerne skal spises inden for et par dage, så de ikke går hen og bliver bløde. Har man ikke whey crisps kan man forsøge sig med knuste riskiks eller puffede ris, men det giver selvfølgelig et lavere proteinindhold.

Af Nikolaj Bach Nielsen

Ingredienser (5 barer, 10-15 minutter + afkøling):

  • 100 gram banan (1 stk)
  • 75 gram finvalsede eller blendede havregryn
  • 75 gram Bodylab whey 100 white choco/strawberry
  • 75 gram Bodylab Whey Crisps
  • 5 gram frysetørret jordbær
  • 5 gram frysetørret rabarber
  • 1 lille tsk revet øko appelsinskal
  • 30 gram mørk chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Mos bananen i en skål. Rør herefter havregryn, proteinpulver, whey crisps, og appelsinskal sammen med bananen.
  1. Rør frysetørret jordbær og rabarber i massen og form til et stort rektangel, som skæres i fem proteinbars. Disse sættes på køl i mindst et kvarter.
  1. Smelt chokoladen (helst i et vandbad) og overtræk bunden af barerne. Sæt på køl indtil chokoladen er stivnet og guf løs.
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
229,8  
314,8  
Protein  
21,6  
29,6  
Kulhydrater  
22,8  
31,2  
Fedt  
5,8  
7,9  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015