Denne is er en one-way-ticket til en tropisk sydhavsø, og er perfekt til en varm sommerdag – eller til at sparke røv på en vinterdepression!
Kombinationen af mango og græsk yoghurt leder lidt tankerne hen på den indiske mango lassi drink, og kokosmælken giver isen en cremet konsistens, der minder om en let flødeis.
Med kun fire ingredienser er iscremen hurtigt smækket sammen, og rørt i ismaskinen. Er man ikke den heldige ejer (eller låner) af en ismaskine, bliver den næsten lige så god, hvis man selv fryser den.
Nåh ja, og så bliver man tilsyneladende hugget i sten af mango – se bare her.
Not bad, huh?
Af Nikolaj Bach Nielsen
Bodylab Whey 100 kan du finde her: http://bit.ly/bodylabwhey
Ingredienser
- 1 moden mango (cirka 250 gram frugtkød)
- 500 gram græsk yoghurt, 2%
- 70 gram Bodylab Whey 100 vanille proteinpulver (2 scoops)
- 2 dl kokosmælk (ikke light)