Home » Desserter » Mango/kokos is

Mango/kokos is

By , 28. maj 2013, In Desserter, Low-carb, Snacks
mangois

Denne is er en one-way-ticket til en tropisk sydhavsø, og er perfekt til en varm sommerdag – eller til at sparke røv på en vinterdepression!

Kombinationen af mango og græsk yoghurt leder lidt tankerne hen på den indiske mango lassi drink, og kokosmælken giver isen en cremet konsistens, der minder om en let flødeis.

Med kun fire ingredienser er iscremen hurtigt smækket sammen, og rørt i ismaskinen. Er man ikke den heldige ejer (eller låner) af en ismaskine, bliver den næsten lige så god, hvis man selv fryser den.

Nåh ja, og så bliver man tilsyneladende hugget i sten af mango – se bare her.

Not bad, huh?

Af Nikolaj Bach Nielsen

Bodylab Whey 100 kan du finde her: http://bit.ly/bodylabwhey

Ingredienser

  • 1 moden mango (cirka 250 gram frugtkød)
  • 500 gram græsk yoghurt, 2%
  • 70 gram Bodylab Whey 100 vanille proteinpulver (2 scoops)
  • 2 dl kokosmælk (ikke light)

Fremgangsmåde:

  • Skræl mangoen og skær kødet fra stenen. Blendes til en creme sammen med græsk yoghurt, proteinpulver, og kokosmælk. Iscremen må gerne indeholde små stykker mango
  • Iscremen røres i en ismaskine eller kommes i fryseren. Laver man den i fryseren skal den omrøres mindst en gang hver halve time, i de første tre timers frysetid
  • Server eventuelt med lidt hakket mynte eller kokosflager på toppen. Isen er perfekt som dessert efter et stærkt krydret måltid
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
1083  
106  
Protein  
91  
9  
Kulhydrater  
70  
7  
Fedt  
49  
5  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015