Home » Desserter » Proteinbanankage

Proteinbanankage

By , 2. oktober 2014, In Desserter, Proteinbarer
proteinbanankage

Denne opskrift er en sand vinder! Den minder rigtig meget om den klassiske banankage med den kompakte og svampede konsistens og det perfekte samspil mellem banan og chokolade. Og så tager det max fem minutter at piske en dej sammen til den.

Af Nikolaj Bach Nielsen

Ingredienser:

  • 5 æg
  • 3 modne bananer (cirka 250 gram)
  • 100 gram Bodylab Whey 100 banan, eller vanille
  • 45 gram havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl minimælk
  • 75 gram mørk chokolade (mindst 70% kakaoindhold)

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen på 175 grader. Mos bananerne med en gaffel
  1. Tilsæt æg, proteinpulver, havregryn og mælk og pisk sammen. Til sidst røres bagepulveret i dejen
  1. Bages i et ovnfast fad i cirka 45 minutter (175 grader). Når man kan stikke et træspyd i kagen, uden der kommer dej på spydet, er den færdig. Stil til afkøling
  1. Smelt chokoladen i en gryde – hvis ikke i vandbad, så ved meget lav varme – og overtræk kagen. Stil den herefter i køleskabet så chokoladen hurtigt kan stivne
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
1698  
 
Protein  
132  
 
Kulhydrater  
110  
 
Fedt  
81  
 

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015