Hvis man nogensinde kom til at tabe en Bounty i gryden med trylledrik, ville denne treat være resultatet – en proteinbar, der smager af Bounty!
Med et højt indhold af fibre, protein og sundt fedt og en smag, der sidder lige i skabet, er denne proteinbar en af mine absolutte favoritter – ikke mindst fordi den er så let at smække sammen. Derudover gør det høje kalorieindhold, at et par stykker fint kan anvendes som et hurtigt mellemmåltid under bulk.
Det affedtede kokosmel, skal ikke forveksles med det kokosmel (jeg brugte denne), man finder i butikkerne (som egentlig er kokosflager). Proteinpulveret (jeg brugte Caribbean Chocolate-smag fra Bodylab) kan til nød erstattes af andre chokoladevarianter, men Bodylabs giver den bedste “Bounty-smag”.
Af Nikolaj Bach Nielsen
Ingredienser (12 barer, 30 minutters tilberedningstid):
- 100 gram Bodylab Whey 100 (Caribbean Chocolate-smag)
- 125 gram affedtet kokosmel
- 75 gram kokosflager
- 1 knsp salt
- 400 ml kokosmælk
- 150 gram mørk chokolade (mindst 70 %)
Obs: Næringsindholdet per portion gælder for én bar (hele massen giver 12 barer). Vil man sænke fedtindholdet, kan man bruge vand i stedet for kokosmælk og skære ned på chokoladeovertrækket.