Home » Brød » Bagel med parmaskinke, mozzarella og græskarkerner

Bagel med parmaskinke, mozzarella og græskarkerner

By , 10. januar 2014, In Brød, Snacks
grovbagelmedparmaskinke

Mangler du inspiration til en let og lækker madpakke, så skal du prøve denne opskrift. En fuldkornsbagel med parmaskinke, mozzarella og andet godt, vil ikke blot sikre dig (og din madpakke) mange stjålne blikke, den vil også bidrage med en fornuftig næringsfordeling og en god mæthedsfornemmelse.

Hvis man vil opbygge muskelmasse men har svært ved at få nok kalorier, så er det blot at toppe sandwichen med endnu flere græskarkerner. Udover at være en glimrende kilde til sundt fedt, indeholder græskarkerner store mængder zink og magnesium.

Vi har en opskrift på bagels liggende lige her, som passer perfekt til denne opskrift.

Ingredienser (1 portion, 5 minutters tilberedningstid)

  •  70 gram parmaskinke eller serranoskinke
  • 60 gram frisk mozzarrella
  • 10 gram græskarkerner
  • 20 gram salat
  • 1 skive tomat
  • 1 spsk pesto
  • 1 grov bagel

Fremgangsmåde:

  • Læg posen med frisk mozzarella i lunken vand. Det fremmer smagen og gør konsistensen mere blød
  • Rist græskarkernerne på en tør pande
  • Skyl og snit grøntsagerne
  • Flæk en bagel og læg fyldet i. Top med græskarkerner og pesto.
En opskrift på hjemmelavet pesto kan du finde her: http://www.fitnessopskrifter.dk/jordskokkesuppe-med-tigerrejer-og-pesto/
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
698  
225,2  
Protein  
43  
13,9  
Kulhydrater  
53  
17  
Fedt  
35  
11,3  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015