Dette er en proteinbar, der burde have klassikerstatus.
Dens herlige blanding af chokolade, nødder og banan gør den til en bar, man kan spise igen og igen. Heldigvis har den et højt proteinindhold og et forholdsvist lavt kalorieindhold, så det gør ikke noget, at den smager godt.
Pas på med at hælde for meget vand i, da mængden af væske afhænger af, hvor hård/blød bananen er.
Man kan selv eksperimentere med forskellige typer af nødder, men den her anvendte kombi af mandler og pistacienødder er en sikker vinder.
Ingredienser (10 barer, 45 minutters tilberedningstid)
- 200 gram Bodylab Whey 100 med banansmag
- 100 gram havregryn
- 50 gram honning
- 50 gram peanut butter
- 50 gram mandler
- 50 gram pistacienødder (usaltede)
- 25 gram sukkerfri kakao (eller efter behov)
- 100 gram bananmos (en most banan)
- 0,8 dl vand (afhænger af bananernes fugtindhold)
Af Rasmus Alenkær