Home » Desserter » Crispy coconut proteinbar

Crispy coconut proteinbar

By , 6. december 2013, In Desserter, Proteinbarer, Snacks
crispybar

Denne proteinbar er en hjemmelavet efterligning af denne bar fra Bodylab, og jeg synes selv, den gør det ret godt.

De fleste hjemmelavede proteinbarer har en blød og svampet konsistens, men denne bliver sprød og knasende – lidt mere som en müslibar, men med et højt indhold af kvalitetsprotein og masser af kostfibre. Og med meget få ingredienser er det en af de letteste proteinrige bars, som man kan smække sammen, og tage med på farten.

Fibersund, der anvendes i barerne, er et morgenmadsprodukt, der er baseret på hvedeklid og dadler og kan købes i alle store supermarkeder.

Ingredienser (6 barer, 45 minutters tilberedningstid)

  • 120 gram Bodylab Whey 100 Caribbean Chokolate-smag
  • 100 gram Axa Fibersund
  • 1 spsk kokosmel
  • 50 gram mørk chokolade (mindst 70%)

Af Nikolaj Bach Nielsen

Fremgangsmåde:

  • Rør proteinpulver sammen med vand, som tilsættes lidt ad gangen. Der skal kun bruges en lille smule vand, så valleproteinet akkurat kan bindes sammen til en klæbrig dej. Omkring ½ dl vand passer meget godt – jo mindre vand man tilsætter, jo mere knasende bliver baren.
  • Rør Fibersund og kokosmel sammen med dejen, til du har en ensartet masse
  • Herefter bredes dejen ud på et spækbræt og formes i et rektangel. Sæt på køl i en halv time, så massen kan nå at sætte sig og blive endnu mere fast.
  • Skær rektanglet ud i seks barer og overtræk halvdelen af de enkelte bars (som på billedet) med smeltet mørk chokolade. Sæt på køl indtil chokoladen stivner – og så er baren klar!
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
180  
332,3  
Protein  
16,5  
30,5  
Kulhydrater  
12  
22,2  
Fedt  
7,3  
13,5  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015
frozenfruitfudgeproteinbar

Frozen Fruit Fudge Proteinbar

In Proteinbarer On 20. november 2014
aebleskiver2

Proteinæbleskiver

In Desserter On 2. november 2014