Trænger madpakken til et nyt pift, eller er du kørt træt i tunsalat, ja så er her en god gammel klassiker – blot i en meget sundere udgave.
Denne hønsesalat er baseret på skyr og hjemmerørt mayonnaise. Det giver den en skøn cremet smag, som sammen med citron, masser af asparges og kylling afrunder hønsesalaten og giver den en ganske fortrinlig næringsfordeling uden at gå på kompromis med smagen.
Hønsesalaten er her serveret på et stykke ristet rugbrød med hakket purløg, men den ville heller ikke være så tosset i en bagel i selskab med en skive ristet parmaskinke. her
Af Erika Andersen
Ingredienser
- 400 gram fersk kyllingefilet (gerne uden lage)
- 1 dåse asparges, konserves
- 150 gram skyr, 0,2%
- 1 spsk mayonnaise
- 1 citron
- Salt og peber
- 1 tsk rørsukker
- 75 gram champignon