Home » Andet » Kanelis

Kanelis

By , 17. september 2013, In Andet, Desserter, Low-carb
kanelis

Denne kanelis har en lækker og cremet konsistens og er med en krydret smag af kanel, hvilket gør den ideel som tilbehør til diverse frugtkager, tærter, bagte æbler eller desserter, hvor kanelsmagen vil gøre sig godt.

Hvis man er i julestemning, kan isen piftes op med lidt mandelessens og hakkede mandler samt tilsættes lidt kirsebærsaft efter frysningen, hvorved er en ny juleis er født.

Ingredienser (2-3 portioner, 15 minutters tilberedningstid + frysning)

  • 2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger)
  • 500 gram kvark, 0,5%
  • 2 dl Jersey minimælk
  • 1-1,5 tsk Stødt kanel
  • 35 gram Bodylab whey 100 med vanilje-smag
  • 5-10 Bodylab Strø efter smag

Fremgangsmåde:

  • Bland kvark, mælk og æggeblommer sammen i en skål
  • Tilsæt kanel og proteinpulver og rør det godt sammen, så der ingen klumper er
  • Smag ismassen til med sødemiddel og tilføj eventuelt lidt ekstra kanel
Nu er isen klar til frysning. Det kan gøres på to måder. Enten ved hjælp af en ismaskine eller ved at indfryse massen i en åben beholder. Når massen fryses uden en ismaskine, kræver det blot, at man kigger til isen og rører i den en gang hver halve time de første 2-3 timer af nedfrysningen.
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
733  
91,6  
Protein  
104  
13  
Kulhydrater  
33,5  
4,1  
Fedt  
20  
2,5  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015