Home » Desserter » Kokostoppe

Kokostoppe

By , 23. januar 2014, In Desserter, Snacks
kokostoppe

Kokostoppe er en kærkommen gæst hjemme i mit køkken. Hvad end de er store eller små, smagt til med smagsgivere som citronskal, romessens eller blot er neutrale.

Da disse kokostoppe er lavet på en blanding af kokosfibre/kokosmel og kokosflager, øges protein og fiberindholdet samtidig med at kalorieindholdet gives et hak ned ad, alt i mens kokostoppen bibeholder en saftig og svampet konsistens – bedst som man kender den. 

Ingredienser (40 kokostoppe, 25 minutters tilberedningstid)

  • 4 æg
  • 60-65 gram Bodylab Strø (sødemiddel)
  • 70 gram affedtet kokosmel
  • 70 gram kokosflager
  • 1 dl vand
  • Citronsaft
  • 50 gram chokolade
  • *Kan tilsættes romessens eller citronskal for anden smagsvariant

Af Erika Andersen

Obs: Næringsindholdet per portion er for alle 40 kokostoppe

Fremgangsmåde:

  • Æg og sødemiddel piskes sammen til en skummende hvid masse
  • Kokosmel/fibre og kokosflager tilsættes sammen med vand og lidt citronsaft og eventuelle smagsgivere tilsættes
  • Form massen til små toppe og bag dem 10-12 minutter ved 200 grader i en forvarmet ovn
  • Lad toppene afkøle inden bundene overtrækkes med smeltet chokolade
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
1475  
250  
Protein  
47  
7,9  
Kulhydrater  
46  
7,7  
Fedt  
117  
19,8  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015