Home » Desserter » Kornfri proteinpandekager

Kornfri proteinpandekager

By , 17. september 2014, In Desserter
kornfri_pandekager

Proteinpandekager er efterhånden en klassiker her på Fitnessopskrifter. Denne opskrift er dog både korn- og glutenfri, så den også kan nydes af folk med glutenallergi (cøliaki) – og alle andre, der af den ene eller anden grund gerne vil skære ned på gluten i deres kost.

Men vigtigere endnu, så er de bare dødlækre og saftige, og bananens sødme kan med fordel opgraderes af små stykker mørk chokolade i pandekagerne.

Nåh ja, og så smager de decideret himmelsk med blåbærsirup på. Jeg skal i den forbindelse advare om product placement på billedet.

Ingredienser (1 portion):

  • 150 gram banan (1,5 stk)
  • 35 gram Bodylab Whey 100 proteinpulver chokolade -eller vaniljesmag
  • 2 æg
  • 30 gram hytteost
  • 1 spsk kokosmælk
  • 1 nip salt
  • ½ tsk kanel

 Af Nikolaj Bach Nielsen

Fremgangsmåde:

  1. Alle ingredienserne blendes til en flydende dej uden klumper
  1. Pandekagedejen steges i lidt fedtstof ved lav varme. Hvis man laver dem tilpas små, er de lettest at vende. Tre pandekager af gangen er meget passende til en stor pande. De er klar til at vendes når overfladen begynder at stivne i siderne
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
507  
140,8  
Protein  
48  
13,3  
Kulhydrater  
36  
10  
Fedt  
19  
5,3  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015