Home » Andet » Sukkerfri stikkelsbær-slush ice

Sukkerfri stikkelsbær-slush ice

By , 12. juli 2014, In Andet
stikkelsbærslushice

Sommeren er over os, og det er tid til iskolde og læskende drikke.

Hvorfor ikke kombinere det med alle de lækre bærsorter, der er i sæson netop nu? Tag for eksempel stikkelsbær, der, ud over at være fantastisk i trifli (se vores bud på en trifli her) og marmelade, kan bruges i en lækker slush ice med brus.

Hvis du, ligesom jeg, er en sucker for Schweppes Lemon, vil du elske denne opskrift, der oveni købet er let at lave og proppet med C-vitamin.

God sommer!

Ingredienser (2 personer, 5 minutters forberedelsestid)

  • 200 gram frosne stikkelsbær
  • 2 spsk Bodylab Strø (justér efter stikkelsbærenes sødme)
  • ½ spsk citronsaft
  • 100 gram isterninger
  • 33 cl danskvand
  • Eventuelt ½ spsk koncentreret hyldeblomstsaft

Af Nikolaj Bach Nielsen

Fremgangsmåde:

  1. Knus isterningerne ved at pakke dem ind i et viskestykke og bank dem med vold og magt mod et spækbræt. Hvis du ejer en god kraftig blender, kan du springe dette trin over og blot knuse dem i blenderen
  1. Blend de frosne stikkelsbær, den knuste is, Bodylab Strø og citronsaft grundigt, til du har en ensartet ismasse, der minder om en sorbet. Smag eventuelt til med hyldeblomstsaft
  1. Fordel i to høje glas og top med danskvand. Rør let rundt så ismassen blandes i danskvandet, men uden brusen går af
Alternativt forslag: Ønsker man i stedet denne opskrift som en proteinshake, kan man tilføje 1,5 scoop Bodylab Whey 100 Lemon, inden der blendes.
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
103  
15,8  
Protein  
1  
0,3  
Kulhydrater  
10,5  
3,2  
Fedt  
0,7  
0,2  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015