Kan du lide cheesecake? Kan du lide islagkage? Marcipan? Godt så, denne opskrift er til dig!
Jeg ved det godt, man fryser normalt ikke en cheesecake. Med hensyn til denne opskrift tillader jeg mig dog at gøre en undtagelse, for den er virkelig delish.
Først et lag ”marcipan”-bund baseret på mandelmel, derefter et lag chokoladecheesecake og til slut et lag cheesecake med blendede friske jordbær. Good no? For det smager lige så godt som det lyder.
Så næste gang du får lyst til en bøtte ”frozen skyr” så skær et stykke af denne kage fra fryseren. Den er nemlig langt sundere (det siger dog ikke så meget sammenliget med førnævnte fup-produkt) og smager bedre.
Ingredienser (10 stykker, 15 minutter + 2,5 timers frysning):
- 120 gram affedtet mandelmel (kan erstattes med blendede mandler)
- 40 gram Bodylab Whey 100 pistacie proteinpulver
- 1 knivspids salt
- 1 dl vand
- 25 gram grofthakkede mandler
- 200 gram Philadelphia light (11 %)
- 600 gram skyr
- 30 gram Bodylab Whey 100 chokolade proteinpulver
- 10 gram kakao
- 100 gram jordbær
- ½ vanillestang
- Flydende sødemiddel eller Bodylab Strø
Af Nikolaj Bach Nielsen