Det her er en af de letteste opskrifter på cheesecake, og den bliver perfekt hver gang! Den indeholder alt det gode som hører en cheesecake til: En sprød ”kikse”-bund, lækkert cremet fyld og en sursød bærcoulis på toppen. Tilføjelsen af Philadelphia giver den rigtige fylde og cremethed, så man ikke føler man bare sidder og spiser en skyrkage. I stedet får man en smagsoplevelse der ikke afslører at der ikke er tilsat et eneste gram sukker og, at kagen har et skyhøjt proteinindhold.
Ingredienser (1 kage, 2 timer og 15 minutters tilberedningstid)
- 120 gram cashew/almondbutter
- 50 gram Änglamark Spelt Flakes
- 75 gram grovvalsede havregryn
- 600 gram Thise Skyr
- 300 gram Philadelphia friskost
- 70 gram Bodylab Whey 100 Cranberry/Raspberry Proteinpulver (2 scoops)
- 1 spsk citronsaft
- 5 blade husblads
- 200 gram frosne hindbær
- 2 blade husblads
Af Nikolaj Bach Nielsen
Obs: Per portion angiver næringsindhold for hele kagen