Home » Desserter » Passionsfrugtis

Passionsfrugtis

By , 21. marts 2015, In Desserter
passionsfrugtis

Denne is er på én gang cremet og sød og let og syrlig.

Passionsfrugt er, med sin meget aromatiske smag, fantastisk i et væld af desserter, og is er ingen undtagelse. Kokosmælken og proteinpulveret med mangosmag bidrager med tropiske undertoner, og limefrugten runder smagen af med den helt rigtige syrlighed. Kan du ikke få nok af lime, så tilsæt også lidt revet limeskal – og husk i så fald at bruge en økologisk lime, da de ”normale” ofte er tæppebombet med pesticider.

Af Nikolaj Bach Nielsen

Ingredienser (2 personer, 2-3 timer):

OBS: For en sorbetversion kan du erstatte kokosmælken og skyren med en 1:1 blanding af piskede æggehvider og pureret mango!

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggeblommen skummende sammen med Bodylab Zero og kornene fra vanillestangen.
  1. I en anden skål røres kokosmælk, skyr, limesaft, proteinpulver og salt sammen, til der ikke er nogle klumper.
  1. Vend ismassen sammen med den piskede æggeblomme. Flæk passionsfrugterne, skrab frugtkødet ud, og vend det i blandingen.
  1. Køres på en ismaskine eller fryses i 2-3 timer og røres lidt i hver halve time. Hvis isen kommer i små forme, fryser den hurtigere.
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
281,5  
125,1  
Protein  
30  
13,3  
Kulhydrater  
14,5  
6,4  
Fedt  
11,5  
5,1  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015