Home » Brød » Proteinbananbrød

Proteinbananbrød

By , 25. januar 2013, In Brød, Desserter
protein banan brød

Den tilsatte proteinpulver vil give ekstra smag, men mere vigtigt giver det en bedre ernæringsmæssig balance.

Du kan servere brøddet med yoghurt, hytteost, kvark ost og blåbær.

Spelt er en kornsort i hvedefamilien og er et lækkert og sund alternativ for hvedemel. Da speltmel indeholder gluten, kan folk med gluten allergi ikke spise det. Men folk med en milde form for hvedeallergi synes at være i stand til at tolerere det uden problemer. Speltmel er kendt på sin nøddeagtig smag, og er rig på protein, B-vitaminer, magnesium og fibre.

Ingredienser (1 brød, 15 minutter):

  • 2 bananer
  • 2 æg
  • 100 gram Bodylab Whey 100 proteinpulver med vanillie
  • 150 gram speltmel
  • 30 gram kokosmel
  • 15 gram mørk chokolade (70 %)
  • 0,5 tsk kanel
  • 0,5 tsk bagepulver

Fremgangsmåde:

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Mos bananerne
  • Tilsæt de andre ingredienser og rør dem sammen
  • Hæld dejen i en bageform
  • Placer formen på midterste rille i ovnen
  • Brødet skal bages i cirka 30-40 minutter
  • Lad brødet afkøle og nyd den – god appetit!
Næringsindhold
per portion
per 100 gram
Kalorier  
1100  
164  
Protein  
206  
20  
Kulhydrater  
114  
17  
Fedt  
40  
4  

Kommentarer

kommentarer

Related Posts

citronfromage

Instant (protein)citronfromage

In Desserter On 8. april 2015
laksesteak med citronsovs

Laksesteak med citronsovs og stegt spidskål

In Aftensmad On 1. april 2015
lemoncheesecake

Lemoncheesecake (mælk- og laktosefri)

In Desserter, Low-carb On 29. marts 2015