Pandekager, pandekager, pandekager – kan man nogensinde blive træt af dem? I denne version prydes kagerne med revet æble og små æbletern, der bidrager med en let sødmefyldt æblesmag og lidt anderledes tekstur til slut overhældt med kanelsukker.
Pandekagerne egner sig fortrinligt til en cozy morgen eller en hurtig eftermiddags- eller aftensnack. De tager ingen tid at lave og kan sagtens spises kolde med eksempelvis lidt marmelade og nøddesmør.
Opskriften er i første omgang lavet uden brug af proteinpulver, men ønskes en mere proteinholdig opskrift, kan et scoop Bodylab whey sagtens tilføjes, uden at det går ud over tekstur eller gør dem tørre.
Ønskes en glutenfri version brug i stedet glutenfri havregryn.
Af Erika Andersen
Ingredienser (15 styk, 15 minutter):
- 4 store æg
- 150 gram æble (et mellemstort æble)
- 1 dl havregryn
- ½ tsk vaniliesukker
- Et (meget) lille nip salt
- ½ tsk kokosolie til stegning
- Eventuelt 1 scoop Bodylab whey 100, vanillesmag
- Kanelsukker lavet på Bodylab Strø og stødt kanel