”I mellemtiden går vi i Frankensteins laboratorium og arbejder på det perfekte proteinkræmmerhus – sammen med proteinis og – guf, skal det nok indbringe os den Nobelpris!” – fra opskriften på blåbærguf
It’s alive! IT’S ALIVE! Hit med Nobelprisen, for nu er den her.
Hvad hvis jeg fortalte dig, at det nu er muligt at spise et proteinkræmmerhus, med proteinis, og proteinguf, og måske endda en proteinflødebolle på toppen?
Med opfindelsen af dette sprøde og ret autentiske kræmmerhus, når gastronomien inden for proteinrige desserter nye højder. Without further ado er det min udsøgte fornøjelse at præsentere:
En (knap så) gammeldags isvaffel med det hele!
Ingredienser (5 portioner, 35 minutter)
- 50 gram Bodylab Whey 100 vanille proteinpulver
- 35 gram blendede havregryn
- 2 æg
- 0,25-0,5 dl vand
- Et lille nip salt
- 15 gram chokolade
Af Erika Andersen
Obs: Næringsindholdet “per 100 gram” svarer til en vaffel. Portionen giver fem vafler